Els personatges de TV3 no paren de superar-se. Ara resulta que han començat una campanya per demanar que l’estació “Campus Sud” de la Línia 9 del Metro es digui “Camp Nou”. Fins aquí podríem discutir-ho però bé, ja estem acostumats que es gastin els diners de tots els catalans en benefici només d’uns quants.

El que passa és que un cop més ens han demostrat que Magdalena Álvarez és superdotada al costat dels dirigents de la televisió pública catalana. El logo de la campanya està basat, ni més ni menys, que en la tipologia de les estacions de Metro de Madrid. Panda de gilipolles!

I, a sobre, fan una suposada enquesta (que podeu trobar aquí), on pregunten Vols una estació que es digui Camp Nou a la línia 9 del metro de Barcelona? i les respostes possibles són “Sí” i prou. La resposta “No” no existeix, demostrant que, a més de inútils, també són feixistes.

Ah, i agafem-nos que venen curves. Avui després del TN, estrenen “Crackòvia”, un programa d’humor i d’esports on m’hi jugo els dos collons que l’Espanyol no hi sortirà ben parat.