Corre el rumor que hi ha una oferta de vint milions d’euros per Gerard Moreno. Atenció perquè, d’aquests vint, l’Espanyol només n’ingressaria la meitat ja el Vil·la-real segueix tenint la meitat dels drets del jugador.

Però sembla que Gerard ha dit que no vol marxar. I tots tranquils, perquè ja sabem que en això del futbol els contractes no estan per complir-se en defensa dels clubs, que són els que paguen, sinó perquè els representants – i els seus representats – se’ls passin per on vulguin i quan vulguin.

Per tant, seguiu paint amb tranquil·litat els torrons perquè el jugador que porta més de la meitat dels gols d’aquesta temporada ens ha dit que seguirà marcant-ne més amb la nostra samarreta.

Haig de reconèixer que jo m’he posat nerviós quan un amic m’ha enviat un Whatsapp dient-me que Gerard estava venut. Volia pensar que el seu missatge era la conseqüència d’algun cigaló en mal estat, però ràpidament he comprovat que a PericosOnline també parlaven del rumor de l’oferta.

Del nerviosisme inicial imaginant qui marcaria els gols a partir d’ara he passat a un estat molt pitjor: la preocupació per la manca de solidesa del projecte. Es demostra que el suposat projecte de Chen per l’Espanyol penja d’un fil perquè només ens cal un simple rumor per fer-lo trontollar. Només ens cal que algú ens digui que Gerard pot marxar per veure-ho tot una mica més negre i per recuperar la teoria del meu últim article aquí: l’arribada de Chen ens va curar o ens va allargar l’agonia?

Gerard Moreno no marxarà però la sensació que qui està pensant en fer caixa i abandonar-nos viu habitualment a deu mil quilòmetres fa pànic i deixaria en una anècdota la venda de l’home que porta més de la meitat dels gols de l’equip.

Bon any a tothom.

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis