A la vida cal gaudir dels petits plaers per la senzilla raó de què els grans acostumen a ser cars. Un dels petits plaers és el so que fa un tap de suro quan destapem una ampolla de vi amb un obridor. Diria que el plaer és doble, perquè el so en si mateix ja ho és, però el que ve després (el vi) encara és millor.

Caicedo portava setmanes fent de tap de suro de l’ampolla de vi Espanyol, especialment des que ens van explicar que no es podrien incorporar més jugadors al primer equip fins que no alliberéssim alguna fitxa important – allò del deixeu sortir abans d’entrar. També ens vam assabentar que Caicedo s’enduia uns cinc milions d’euros per temporada entre la fitxa i el pagament diferit dels drets que li vàrem comprar al propi jugador.

Ara el tap de suro ha fet el so de quan se separa de l’ampolla: Caicedo ja ha estat traspassat oficialment a la Lazio. El segon petit, però més gran que el primer, plaer està per venir: el vi. Ja no hi ha excuses per no reforçar la plantilla, la sortida de Caicedo ha alliberat alguns milions d’euros per degustar un altre vi. Només falta un petit detall i és saber si el vi que arribarà serà un reserva o estarà picat. Confiem que serà vi del bo, llavors el petit plaer ja serà màxim.

Abans d’acabar vull deixar un breu apunt sobre Caicedo i les seves tres temporades a l’Espanyol, en el que ha anat clarament de més a menys. La seva arribada va ser molt celebrada per la pericada però, mala senyal, la seva marxa també ha estat celebrada. De jugar 35 i 31 partits de Lliga les dues primeres temporades (amb uns 2.000 minuts en cadascuna) i havent marcat 9 i 8 gols en Lliga (12 i 10 sumant la Copa), ha passat a jugar 1.278 minuts i només marcar 2 gols aquesta darrera temporada. I amb la sensació molt estesa d’haver jugat amb desgana i en un estat de forma lluny de l’òptim.

Caicedo es va acomiadar donant les gràcies al club i a l’afició per aquestes temporades de blanc-i-blau. Imagino que està agraït perquè sap que s’ha endut més diners dels que li haurien correspost veient el seu rendiment sobre el camp. Per bé que el sou no se’l va posar ell (li va posar el club), qui hauria d’haver corregut més sí que era ell. Ara bé, tampoc crec que es mereixi alguns insults que hem pogut llegir per les xarxes. Quedem-nos amb el petit plaer del vi que ens podrem beure a la seva salut.

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis