Dimarts a la nit el Reial Madrid va eliminar el Bayern de Munic de la Champions guanyant el partit de tornada per 4-2 (a l’anada també havia guanyat el Madrid 1-2 a Alemanya).

El partit va estar marcat per les decisions arbitrals que van afavorir al Reial Madrid.

En aquest punt cal recordar que a la ronda anterior (vuitens de final) el Barça va eliminar el PSG guanyant 6-1 (a l’anada PSG 4 – Barça 0) amb un altre arbitratge descaradament favorable als culers i també amb moltes ajudes arbitrals.

L’endemà del 6-1 la premsa pro-madridista va assenyalar el robatori arbitral i la premsa pro-barcelonista va parlar de miracle i de gesta futbolística. Aquest dimecres (l’endemà del Madrid 4 – Bayern 2) la truita es va girar: la premsa pro-barcelonista va parlar de robatori i la premsa pro-madridista de gesta blanca.

En resum: la premsa pro-madridista i pro-barcelonista ens demostren contínuament que són totalment subjectives i sensacionalistes, perquè el seu objectiu no és explicar el que passa sinó vendre diaris i generar polèmica.

Per cert, que Barça i Madrid es queixin dels arbitratges és de vergonya aliena.

Us deixo l’article que l’endemà del partit del Madrid el director de Mundo Deportivo va dedicar al partir. Fixeu-vos fins on arriba l’obsessió perquè el Madrid perdi que, el mateix dia que el Barça es juga poder passar a semifinals de la Champions, el director d’un diari culer dedica el 80% del seu article a parlar del Madrid. El títol de l’article ho diu tot: “Escándalo”.

Gràcies al Jordi, que em va enviar el link a l’article.