Dimarts a la nit el Barça va perdre 3-0 en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions al camp de la Juventus de Torí.

En una crònica escrita en calent (el partit es va acabar més enllà de quarts d’onze i l’article és de les 22:50), el periodista Francesc Aguilar va redactar una de les frases més mítiques que es recorden: “Hasta parece que ahora le cueste a los árbitros pitar penalties a favor del Barça como el de Giorgio Chiellini que, sin duda aplicando estrictamente el reglamento no era pena máxima, pero que en partidos así , esas jugadas normalmente acaban en los 11 metros.

És a dir, aplicant el reglament no era penal però, tot i així. l’haurien d’haver pitat.

Per altra banda, imagino que en escriure la primera part de la frase (“Hasta parece que ahora le cueste a los árbitros pitar penalties a favor del Barça“) el senyor periodista Aguilar no va recordar els dos penals (inexistents) xiulats a favor del Barça en el partit immediatament anterior de la mateixa competició.

Per cert, com que veig que això del “periodisme de bufanda” ens donarà grans tardes de glòria, he decidit crear una nova etiqueta pels posts. Així els tindrem tots ben endreçadets i serà fàcil trobar-los. Si els voleu llegir tots, només cal que aneu a la categoria “Periodisme de bufanda”.