Artur Mas i José Manuel García Margallo (ex-Ministre d’Afers Estrangers de Rajoy) van protagonitzar un debat a l’Ateneo de Madrid per parlar de la situació política catalana.

Després del debat, Margallo va anar al programa “El cascabel” de 13tv i va deixar anar la següent frase: “Ningú no sap quants favor devem perquè fessin les declaracions que van fer“. Va explicar que el Govern espanyol va dedicar “molts esforços” a parlar amb govern de la resta del món perquè fessin declaracions en contra del procés català. També va dir que va haver-hi negociacions secretes.

A mi no em sorprèn que el Govern espanyol porti anys fent mans i mànigues per lluitar contra el procés perquè és la seva obligació. El que sí em sorprèn és que un ex-Ministre expliqui alegrament per la tele que Espanya deu molts favors a d’altres governs per obtenir declaracions.

Crec que el President del Govern espanyol hauria de comparèixer al Congrés dels Diputats per explicar a què ens ha compromès als espanyols a canvi de totes les declaracions de governs d’altres països. Per la senzilla raó de que suposo que tots aquests favors els pagarem els espanyols amb els nostres diners.

Anuncis