Aquest dimecres el club ha posat en marxa una enquesta destinada a tots els socis per via telemàtica. És a dir, els socis hem rebut un correu electrònic amb un enllaç que ens portava a una enquesta feta amb Google Forms i que ens permetia aportar informació i opinions sobre diversos temes relacionats amb el club. L’enquesta estava dividida en quatre apartats: dades generals, el dia de partit, la botiga i altres.

M’agradaria començar aquest article felicitant el club per aquesta iniciativa perquè jo, com molts d’altres, portem anys reclamant que el club escolti els socis i aquesta manera de fer-ho em sembla prou eficaç per començar-ho a fer. Eficaç i també econòmica, en tant que la inversió que cal fer per fer arribar l’enquesta telemàtica a la immensa majoria dels socis és molt petita.

Ara bé, seria molt important que aquest camí d’obrir-se al soci no morís aquí.

Estaria bé que els socis tinguéssim alguna mena de feedback a partir dels resultats obtinguts. No estic demanant que se’ns expliqui quants socis han dit que prefereixen els partits els diumenges a les 16:15, però sí que seria interessant saber quin pla d’acció es deriva de l’enquesta. Perquè fer una enquesta sense voler emprendre accions per millorar la situació social del club no crec que serveixi de res.

Hi ha un parell de coses que es podrien millorar de cara a futures edicions de la iniciativa.

Primera. Hem rebut l’enquesta un dimecres al migdia i s’ha de respondre abans de divendres a la nit. Potser es podria deixar una mica més de temps per respondre-la.

Segona. És cert que el fet que s’hagi fet amb Google Forms redueix molt el cost de l’enquesta, com deia més amunt, però fent-ho d’aquesta manera qualsevol persona, sigui soci o no, sigui perico o d’un altre club, pot contestar. I, a més, pot fer-ho tantes vegades com vulgui. Això pot desvirtuar els resultats.

Dit això, insisteixo en que cal aplaudir i celebrar la iniciativa. Que el club obri vies de comunicació perquè el soci pugui parlar és una gran notícia.

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis