Sempre s’acusa els pericos de tenir la pell molt fina. Algunes vegades amb raó però d’altres sense massa fonament. Però em sembla que hi ha dades objectives que no poden deixar indiferent ningú, per molt que sigui d’un equip o d’un altre.

Ahir, des d’un compte de Twitter que segueix el Grup Tercer de la Segona Divisió B (@2bg3_), van fer el següent tuit, en el que es poden veure els partits que s’han televisat per Esport3, la televisió pública de Catalunya, des de principis de 2017. Des de llavors s’han disputat 11 jornades d’aquesta Lliga (de la jornada 20 a la 30).

Podeu veure que encapçala el rànquing el Barça B amb 10 partits televisats. És a dir, tots els partits (excepte un) del Barça B s’han pogut veure en obert per Esport3. Els 2 següents equips només s’han retransmès 3 vegades (a 7 de distància del Barça).

I tanca la llista l’Espanyol B, que no ha estàs retransmès cap vegada per la televisió pública catalana.

És cert que no he contrastat les dades, per tant, desconec si hi ha algun error a la llista. Però imagino que si hi hagués algun error no faria variar massa la foto que apareix al tuit.

No entenc el criteri pel qual hi ha aquesta discrimació positiva del Barça enfront els altres equips catalans de la categoria. Com tampoc entenc que no s’hagi ofert cap partit en obert de l’Espanyol B en aquestes onze jornades.

Imagino que el club ja haurà enviat la queixa corresponent a la televisió pública. A no ser que sigui el propi club qui no hagi volgut que s’emetin partits del filial perico en obert.

Anuncis