Fa uns dies que corre el rumor que el President i gairebé propietari únic de l’Espanyol, Chen Yansheng, hauria rebut alguna mena de trucada del Govern de la Generalitat demanant-li que ajudés econòmicament el Club Joventut de Badalona (la Penya).

No cal amagar la relació que sempre han tingut l’Espanyol i la Penya, en tant que màxims exponents de l’alternativa al totpoderós Barça.

Sense anar més lluny Jordi Villacampa, el President de la Penya, és seguidor perico. I Ricky Rubio era (no sé si encara ho és) soci de l’Espanyol i el Barça li va prohibir anar a l’estadi blanc-i-blau quan va fitxar per la secció de bàsquet del Barça.

Em diuen que el rumor aquest que vincula Chen amb la Penya és fals, però no us negaré que, de ser cert, seria una gran notícia que els vincles entre els dos clubs fossin més forts perquè això significaria que la Penya segueix tenint viabilitat.

Si de mi depengués jo estaria disposat a que Chen destinés una part del que té pensat invertir a l’Espanyol per ajudar la Penya. No li demano que posi ni un cèntim més, sinó que en passi uns quants a fer que la Penya continuï existint.

Ah, i de pas, que els socis d’ambdós clubs tinguem descomptes importants per veure els partits de l’altre club. Seria una negoci rodó.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis