Avui faré un post sobre un llibre que encara no m’he acabat. Dit així, sembla estrany que algú parli d’un llibre (o d’una pel·lícula, o d’una sèrie o d’una obra de teatre) sense haver-la vist sencera. Perquè, en qualsevol obra d’art, és normal contemplar-la de forma completa per poder-la criticar.

Però, resulta que el llibre m’està agradant tant i estic tant convençut que serà igual de bo fins al final, que no he pogut evitar parlar-ne.

Es tracta del llibre “Sàpiens. Una breu història de la Humanitat”, de Yuval Noah Harari, doctor en Història per la Universitat d’Oxford i professor al Departament d’Història de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món.

El llibre és un repàs del pas de l’Homo Sapiens per la Terra des de fa cent mil anys fins l’actualitat.

La grandesa del llibre no està en que fa un repàs acadèmic d’aquest llarg període, sino que va incorporar reflexions profundes sobre el per què de moltes coses.

Si no l’heu llegit encara, us encoratjo a que deixeu tot el que estigueu fent quan llegiu aquest post i aneu com bojos a aconseguir un exemplar del llibre per començar a devorar-lo. Ja m’explicareu.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis