Avui toca recomanar-vos un programa de ràdio.

Es tracta del programa “Club 21, el club de les ments inquietes“, que dirigeix i presenta en David Escamilla.

El programa s’emet cada dissabte i cada diumenge de 21:00 a 22:00 a Ràdio 4 (de RNE) des del 18 de setembre de 2011. Per tant, aquesta és la seva sisena temporada.

A cada programa en David convida un parell o tres de persones que són directius, empresaris o emprenedors.

Empresari i emprenedor és el mateix però amb connotacions un tant diferents. Sempre associem empresari (connotació un tant negativa) a la persona de més edat d’un empresa més consolidada i emprenedor (conntació totalmente positiva) a la persona més jove amb una empresa que acaba de començar a caminar. Però insisteixo que el nom no fa la cosa i tant empresari com emprenedor, per mi, són el mateix.

Cada programa té una hora de durada i en David va conversant amb els convidats sobre les seves experiències i vivències professionals i personals. Sempre és interessant sentir la veu de persones amb empenta que lluiten per tirar endavant la seva empresa.

Si no podeu escoltar el programa en directe, sempre podeu anar a la secció “A la carta” i escoltar el programa que us vingui de gust. Us recomano que n’escolteu algun, segur que us enganxarà i en voldreu escoltar més.

En David està fent una gran feina divulgant aquestes iniciatives emprenedores. Dit això, m’entristeix que a Catalunya aquests tipus de programes no tinguin més repercussió.

(PD: Jo vaig tenir l’honor d’anar convidat al programa el diumenge 22 de desembre de 2013. Podeu escoltar l’àudio clickant aquest link.)

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis