voltaivoltatvAvui us vull parlar d’un programa de televisió, una cosa que diria que encara no he fet.

Però resulta que el presentador d’aquest programa és amic meu i, més enllà de l’estima personal que li pugui tenir, presenta el programa de collons i ho fa amb un “desparpajo” digne de gent que ho ha fet sempre.

Es tracta d’un programa de cuina que es titula “Volta i Volta” i que s’autodefineix com “programa distès de cuina patxanguera a BadalonaTV presentat per Jordi Beumala i amb la participació de cuiners del país“.

Us puc ben assegurar que en Jordi cuina de collons i monta unes “gastrojuergas” de nassos (el dia que l’Institut d’Estudis Catalans descobreixi aquesta paraula “made in Beumala” no trigarà garie en afegir-la al diccionari). Però això no us ho vull explicar massa per no fer-vos dentetes.

El programa es fa a BadalonaTV però es pot veure per La Xarxa de televisions locals. Ja s’ha emès una temporada de 13 capítols però aviat començaran a gravar la 2ª temporada (també de 13 capitols). A més, es podrà veure pel canal que té La Xarxa a Movistar.

Dit això, us vull recomanar que aneu al seu canal de Youtube i us vull demanar que us hi subscriviu. Si us agrada cuinar segur que aprendreu receptes noves. Si no us agrada cuinar potser en Jordi aconsegueix que us atreviu a obrir algun calaix de la cuina.

També els podeu trobar a Facebook, Twitter i Instragram: voltaivoltatv

Per cert, us agrada cuinar?

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis