L’Espanyol no acostuma a guanyar massa partits de Lliga fora de casa. Només per fer un número aproximat, des que juguem a Cornellà (7 temporades senceres i 4 partits de la temporada actual) hem guanyat 27 partits com a visitants, el que equival a unes 3 victòries per temporada lluny de Cornellà.

Però encara és més improbable que el Barça perdi o empati partits de Lliga al Camp Nou.

Per tant, que en una mateixa jornada coincideixi una victòria de l’Espanyol com a visitant amb una derrota o un empat del Barça com a local és pràcticament impossible.

A la següent taula hi ha el llistat de jornades en les que hi ha hagut aquesta coincidència en les últimes 20 temporades.

victoriarcdevisitant_vs_novictoriabarca

Fixeu-vos que només 2 vegades ha coincidit una victòria de l’Espanyol fora de casa amb una derrota del Barça a casa. Això vindria a ser el 0,5% de les vegades, aproximadament.

I només 7 vegades ha coincidit una victòria de l’Espanyol fora de casa amb un empat del Barça a casa. Això vindria a ser menys del 2% de les vegades, aproximadament.

He fet aquest post ara perquè fa poc (el 22 de setembre), i coincidint amb la jornada 5 de Lliga, l’Espanyol va guanyar a Pamplona (Osasuna 1 – Espanyol 2) i el Barça va empatar a casa (Barça 1 – Atlético de Madrid 1).

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis