Fa mesos us vaig explicar que vaig estar d’Erasmus a París i que potser, més endavant, us n’explicaria més coses. Doncs bé, avui us explicaré una cosa que vaig començar a fer a París: veure cervesa.
És curiós, perquè no conec a ningú que li hagi passat el mateix (el que no vol dir que no existeixi), però jo em vaig passar 23 anys de la meva vida sense agradar-me la cervesa.
No és que jo foc un bebedor compulsiu, ni molt menys, però quan sortia amb els amics de més jove era dels pocs, per no dir l’únic, que mai prenia cervesa perquè no m’agradava. Acostumava a prendre marranades vàries, com vodka amb taronja o una cosa que feien a la discoteca Nivell (Nivell 1, no el 2) de Mataró i que es deia Bomba. Era un combinat que, com el seu nom indica, portava de tot i era de color vermell perquè al final hi posaven grosella.
L’explicació de que comencés a beure cervesa a París és molt fàcil d’entendre: el preu. El més barat allà era anar als pubs irlandesos i beure pintes. Al principi no és que m’entusiasmés, però amb el temps em va anar agradant i ara sempre en prenc alguna durant el cap de setmana. No sóc cap expert en cervesa i tampoc sóc massa exigent, però de les poques coses que demano és que estigui molt freda.
Bienvenido la luz!
Qué rica una cervecita fresquita.
Cuando salgo de viaje me gusta probar las cervezas de la región, y hay verdaderos descubrimientos.
M'agradaLiked by 1 person
En Bruselas descubrimos unas cuantas 😉
M'agradaLiked by 1 person
No había un sitio, Le Roi dÉspagne o algo así.
Probé una cerveza de fresa riquísima, y recuerdo que hacía mucho frío …
M'agradaLiked by 1 person
Y de cereza
M'agradaM'agrada
Por Dios ¡¡¡¡
Oscar…Por Dios ¡¡
Un tipo como tu..¿cerveza ?…………Deja, deja,….Ya te he dicho, y lo has probado, que no hay nada como el Reserva especial del Pago de los Capellanes. Un Ribera de ensueño para paladares exigentes.
Hoy ya no haces el bachillerato en París, estás en Barcelona,
Entiendo que tus gastos son muchos y tus ingresos menguantes (Muchas vacaciones seguidas en Bali dan para rebajar la cta cte), pero no te preocupes, siempre tengo 35 dineuros para hacernos una botella cuando quieras, eso si, en el Torico, que allí lo sirven a temperetura 3º inferior a la ambiente, que es cuando el Ribera sabe de muerte.
Si, vale, también unas llescas de pa amb tomacat, y unos tros de Flor de esgueva…¡ vendrá de aquí ¡
Y deja la cerveza, eso es de podemitas ¡¡¡
Salut
M'agradaLiked by 1 person
El Pago de los Capellanes lo descubrí gracias a ti y te estaré eternamente agradecido
M'agradaM'agrada
El primer cop que vaig probar la cervesa a la meva vida tindria aproximadament uns 12 anys i me la va donar a probar el meu avi.
Gràcies al meu avi també vaig desenvolupar el meu gust pel vi negre.
Gràcies avi !!!
M'agradaLiked by 1 person