El representant de Felipe Caicedo afirma, mitjançant la premsa, que el jugador no vol seguir a l’Espanyol i que vol anar “a un club on el vulguin” perquè està en joc el seu futur esportiu i personal.

Per altra banda, Ramon Robert ens ha explicat que l’Espanyol compta amb Caicedo perquè el jugador ha apostat per quedar-se i que la Direcció Esportiva ha descartat dues ofertes del mercat asiàtic de 15 milions d’euros.

És curiós que el representat afirmi que l’Espanyol ha posat com a condició perquè Caicedo marxi que porti 15 milions d’euros dient que és una xifra desorbitada, a la vegada que Robert diu que ja s’han descartat dues ofertes per aquesta quantitat. I també és curiós que el representant parli de menyspreu de l’Espanyol per no voler escoltar el jugador quan fa poc més de mig any que va acceptar el contracte que ara mateix està en vigor i pel qual el club va fer-se amb el 100% dels seus drets.

Sigui com sigui, ens trobem davant la típica situació d’un representant que està fent la feina per la qual el seu jugador representat li paga: trobar un club que li ofereixi una fitxa més alta i pressionar al seu actual club perquè el deixi sortir de la forma més barata possible.

Si això ens hagués passat fa uns mesos, abans de l’arribada de Chen Yansheng al club, tots tenim clar que Caicedo hagués acabat marxant per bastant menys dels famosos 15 milions. Però ara l’Espanyol no té urgències econòmiques i això s’hauria de notar. Aquesta operació serà la pedra de toc que ens demostrarà si la política de vendes del club realment ha canviat i hem deixat de ser un club que hagi de vendre a la primera oferta pírrica que ens passi per davant per convertir-nos en un club que es fa respectar i és capaç de plantar-se quan les ofertes pels jugadors no són satisfactòries. La venda de Caicedo és la primera venda seriosa en la que el jugador – a través del seu reprensentant – li fa un pols a un club més endreçat econòmicament i, per tant, més fort per negociar.

Aquesta venda no és una venda normal. Aquesta venda marcarà una forma de fer les coses a partir d’ara. Confiem  – jo n’estic convençut – que el club es faci respectar, tal i com Ramon Robert ha explicat en roda de premsa.

Mentrestant, el representant li hauria de recomanar a Caicedo que comenci a córrer als entrenaments, no fos cas que s’acabés quedant i s’hagués de guanyar la titularitat.

(Article publicat a Pericosonline).

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis