Una família amb 2 fills ingressa 2500 euros al mes i viu en un pis de 3 habitacions de 90 m2 que es van comprar fa 10 anys en una zona prou digna de la ciutat.

Es van comprar un cotxe fa 4 anys i calculen que encara pot tirar, tranquil·lament, 3 o 4 anys més.

Cada estiu marxen de vacances un parell de setmanes a un hotelet de la Costa Brava. De tant en tant, els pares s’escapen un cap de setmana en avió aprofitant companyies de baix cost, mentre deixen els 2 fills a casa d’una germana d’ella.

El nen gran, que ja fa primària, va entrar l’any passat a l’escola pública. Amb la nena petita els va tocar la loteria i els van poder inscriure a l’escola bressol pública que hi ha a la cantonada del seu carrer.

Són feliços perquè la única despesa important que tenen fixa és la hipoteca, que els puja a 800 euros al mes i l’escola bressol de la nena petita, que s’acaba aquest any. El cotxe el van acabar de pagar amb un crèdit que havien demanat a 3 anys.

El pare treballa de paleta, mai li va agradar estudiar. La mare és administrativa a la mateixa empresa que fa 20 anys la va agafar amb 16 anys, després de deixar l’institut a segon de BUP.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis