Dijous de la setmana passada Leo Messi i el seu pare van ser condemnats a 21 mesos de presó per frau fiscal.

Hauríem d’estar tots d’acord en que si una persona drefauda a Hisenda ha de pagar la seva correponent multa. I si el jutge decideix que la malifeta és molt gran i que la corresponent pena inclou pena de presó, doncs que així sigui.

Un altre debat diferent és si en aquest cas el jutge s’ha acarnissat perquè el principal acusat és qui és i juga a l’equip que juga. Jo no ho sé i, per tant, es tracta d’un debat subjectiu sobre els que defensen aquesta teoria i els que no.

El fet és que Messi no entrarà a la presó però, a partir d’ara, ha d’anar amb molt de compte perquè ja té antecedents i una altra condemna podria ser perillosa. Això suposo que al seu cap li deu donar moltes voltes i una de les seves alternatives deu ser acabar marxant d’Espanya i, per tant, del Barça.

Imagino que aquesta idea fa pànic al Barça (cosa totalment comprensible) i, per aquest motiu, divendres el club va llençar una campanya de suport al jugador a les xarxes socials.

LM1

Jo no sóc del Barça i entenc que no sóc imparcial, però imagino que si fos culer estaria indignat veient el meu club defensant un condemnat per frau fiscal. Entenc que el Barça i els culers sentit admiració per un dels millors jugadors de futbol de la història, però d’aquí a fer campanya per una persona (perquè en Messi és una persona encara que alguns no ho vegin) estafi a Hisensa i no pagui tots els impostos que li pertocarien hi ha una línia vermella que no s’hauria de traspassar.

I, ja posats a fer el ridícul ben fet, el President del Barça va fer un tuit (en 4 idiomes) dient que la condemna a Leo Messi per frau fiscal és un atac al Barça i a la seva història.

LM2

A mi ja em perdonareu, però si mai he sigut de Leo Messi, ara encara menys.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis