Vivim en un país en el que la classe política ha aconseguit adormir i aborregar la gent. La demagògia s’ha instal·lat d’una forma tant descarada que hi ha poca gent capaç de pensar per si mateixa. I ho afirmo amb aquesta rotunditat perquè la majoria de persones “són” d’un partit polític i el voten passi el que passi. I dic “són” perquè se’l senten seu com formen part d’un club de futbol. Facin el que facin, voto el meu partit.

Em segueix tenint molt emprenyat el cas de la gravació del Ministre Fernández Díaz. I més encara després de veure els resultats electorals del 26J, en els que el PP va guanyar vots respecte les eleccions anteriors.

Si ens ho mirem fredament, és molt possible que la filtració de la gravació als mitjans la fes algú del PP. Perquè es torna a constatar que lluitar contra l’independentisme dona vots. El més preocupant és que les formes totalment barroeres (i il·legals) amb que s’actua no es tinguin en compte a l’hora de votar. No em cap al cap que cap persona que visqui a Catalunya hagi pogut votar un partit que es felicita per haver-se carregat el sistema sanitari català.

Votar amb l’estómac i no amb el cap és la prova evident de que tenim el sentit comú segrestat pels polítics.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis