Ahir escrivia que CDC havia decidit tancar la puta i la Ramoneta a l’armari per abraçar, com a mínim de portes enfora, l’independentisme.

El procés sobiranista ha fet que els partits s’hagin decantat clarament entre els que estan a favor de la independència (ERC, CDC, CUP) i els que hi estan en contra (C’s, PP, PSC).

Però hi ha un partit que ha decidit jugar, en el tema concret de la independència. a l’ambigüitat, a ser putaramonetesc: els Comuns.

A Catalunya ens diuen que estan a favor del referèndum, però no diuen si estan a favor o en contra de la independència. I a Espanya, els seus socis de Podemos ens diuen que volen fer un referèndum, però quan rasques una mica ens diuen que bé, que això del referèndum ja es veurà, que no és una línia vermella per fer coalicions de govern.

La puta i la Ramoneta en la seva màxima esplendor: quan ens convé som indepes, quan ens convé som sobiranistes, quan ens convé treiem la bandera republicana a passejar, quan ens convé som comunistes. Anem eixamplant l’espectre de vots i, voilà, tornem a ser el partit més votat a Catalunya.

Tan criticar la màfia, la casta, l’ambigüitat i la vella política de CiU, i ara resulta que la nova política abraça la puta i la Ramoneta, que se’ns han fet d’esquerres.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Advertisements