Dimarts es van fer públiques unes gravacions entre el Ministre de l’Interior, Jorge Fernández Diaz i el Director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso.

A la gravació es pot escoltar com el Ministre conspira amb el Director de l’OAC perquè destapi casos de corrupció. A mi m’és igual si aquests casos són per fer mal a CDC o ERC, el que em resulta preocupant és que un Ministre de l’Interior pugui fer aquest joc brut soterrat contra d’altres partits polítics.

Tot plegat fa que la cúpula policial s’hagi convertit en una mena de grup al·legal que es dedica a generar informes falsos, que posteriorment són filtrats a la premsa, amb l’únic objectiu de desacreditar la resta de partits. Conclusió: la policia al servei del PP.

Per cert, qui va gravar la conversa?

Nota final. En el moment d’escriure aquest post el Ministre encara no ha dimitit, cosa que no entenc i que trobo totalment inacceptable. En un país civilitzat, si encara no hagués dimitit, el President ja l’hauria cessat. A Espanya no només no ha dimitit (ni l’han cessat) sinó que, a sobre, ha sortit en públic dient que ell és la víctima. Una puta vergonya.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis