El jugador més gran que ha parit la història del bàsquet és Michael Jordan. I de Jordan, de moment, només n’hi ha un.

Ho dic perquè enguany ha explotat la figura de Stephen Curry, un jugador brillant, amb una qualitat individual descomunal, que alguns ja s’han afanyat a comparar amb Jordan.

Reconec que Stephen Curry és molt bo i que aquesta temporada ha establert algun récord a nivell individual i a nivell d’equip (els Golden State Warriors), a més de ser escollit MVP de la lliga regular. Però d’aquí a insinuar que és comparable amb Michael Jordan ha provocat a dins meu un rebuig important cap a Curry.

Entenc les ganes que tothom té de que torni a sortir algun que s’assembli lleugerament a Jordan i entenc que algú hagi vist en Curry un possible hereu o successor, però al bo de l'”Steph” encara li queden molts tirs per tirar i arribar-li a la sola de la sabata a Déu (Jordan).

I, per tot això que us he explicat, no puc ocultar la meva satisfacció perquè Lebron James (un altre que alguns gosen comparar amb Jordan) hagi guanyat el seu tercer anell a costa dels Warriors de Curry, que anaven guanyant la Final 3-1 i han acabat palmant 3-4, i perdent l’últim partit a casa.

NOTA FINAL: Mai ningú havia perdut una Final de l’NBA després de posar-se guanyant 3-1. Curry ja pot sumar un récord (negatiu) al seu haver.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis