La millor manera de fer les coses és fent-les bé. Com que s’han de fer igualment, moltes vegades costa tant fer-les bé que malament i, preu per preu, millor quedar-se amb la segona opció.

En el cas de la feina també és recomanable fer-la de la millor manera possible perquè, d’entrada (i no és poc), t’assegures que et sentiràs millor amb tu mateix. A més, la persona de qui depens jeràrquicament segur que et valorarà millor si treballes bé i, per tant, tens més probabilitats de poder seguir mantenint aquella feina o, arribat el cas, tenir una posició millor a la companyia.

A la llarga, si a la vida intentes fer bé les coses, és més probable que et vagi bé que no pas que et vagi malament.

Tornant al món de l’empresa, les persones que saben que fan les coses el millor que poden, acostumen a tenir un caràcter més positiu i sempre tenen idees per millorar. En canvi, els que saben que no fan tot el que està a les seves mans, acostumen a estar enfadats amb el món, criticar-ho tot i menysprear els que volen fer les coses bé. Són les persones que no entenen perquè promocionen al company de feina que s’esforça més que ells o que es passen el dia critican el cap del seu departament, al director general o a l’amo de la companyia.

Les persones que no treballen bé, com que saben que estan en fals, es posen molt nervioses quan a la companyia hi ha canvis a l’estructura o canvis de persones amb responsabilitats importants.

En resum: per ser feliç, arribar a casa al vespre amb la consciència tranquil·la i tenir un futur per davant, sempre és millor fer bé la feina.

[Aquest post forma part del “Projecte 365”].

Anuncis