A la següent taula hi ha:

– A la part esquerra, els equips de la Lliga 2014-15 ordenats pel valor de la seva plantilla (el valor està extret de la web TransferMarkt).

– A la part dreta, la classificació final de la Lliga.

– A la columna de la dreta de tot, hi ha la variació de posició de cadascun dels equips, comparant la seva posició a la classificació amb la seva posició en valor de plantilla.

D’aquesta forma, els equips que s’han classificat en una posició més alta que la que ocupen per valor de la plantilla, apereixen en color verd. Els que han empitjorat, apareixen en color vermell. Els que han acabat en la mateixa posició, apareixen en color taronja.

L’Espanyol ha guanyat1 posició, ja que tenia la 11ª plantilla en valor (53,1 MEUR) i ha ocupat la 10ª posició a la taula final.

Els equips que més han millorat la classificació respecte al valor de la seva plantilla són l’Elche (que ha pujat 5 posicions) i el Celta (que n’ha pujat 4).

L’equip que més ha empitjorat és el Granada, que ha baixat 7 posicions.

Valor_plantilla_VS_Classificacio_20150602

Si mirem aquesta comparativa només per l’Espanyol, des de la temporada 2005-06, podem veure que enguany ha estat la segona vegada que hem millorat la nostra posició a la classificació de la Lliga si ho comparem amb el valor de la nostra plantilla.

Valor_plantilla_VS_Classificacio_20150602_2

Anuncis