L’estadi de Cornellà-El Prat es disposa a viure la nit més màgica des que es va inaugurar. Quan es va construir tots ens imaginàvem viure partits com el que se’ns presenta de semifinals de Copa del Rei contra l’Athletic Club. De fet, en l’imaginari col·lectiu somiàvem en tenir molts més partits com aquest, però han hagut de passar cinc anys i mig per tenir el primer. El que és bo es fa esperar.

En vindran molts més, n’hem d’estar convençuts i treballar plegats per aconseguir-ho. Les grades plenes de pericos de totes les edats, empenyent els onze valents del camp amb crits d’ànim durant els noranta i pico minuts que duri la batalla. Quan hi ha comunió entre la grada i el vestidor estem molt a prop de ser invencibles. Enguany ho hem demostrat, tombant equips poderosos com el València i el Sevilla. Quan ens hi posem, ens hi posem. I amb l’estadi apretant, els rivals es fan petits i els nostres creixen i s’ho creuen.

El perico engrescat se sent fort i valent. I aquesta Copa ens està fent trempar, a la grada però també a la gespa. Dimecres toca passar per sobre dels lleons. No contemplem cap altre escenari que plantar-nos a la final. Caldrà lluitar, tocarà patir, però al final estarem a la final, que ningú en tingui cap dubte.

Els jugadors són conscients de la importància d’aquest partit i fa l’efecte que estan encara més motivats que els propis aficionats. S’ho passen bé passant rondes i només cal veure les cares d’alegria que desprenen als selfies que ens regalen després de cada partit. Però amb això no n’hi ha prou. Cal que dimecres intentem anar a rebre l’autocar de l’equip quan arribi a l’estadi. Hem de reviure aquell moment d’èxtasi col·lectiu al Paseo de la Castellana de Madrid una hora i mitja abans de la final contra el Saragossa. Allà vàrem marcar el primer gol. Dimecres el primer gol també el marcarem fora de l’estadi. I cal que comencem a fer caliu a dins l’estadi durant l’escalfament dels dos equips. Per carregar les piles dels nostres i per començar a minar la moral dels visitants.

Preparem-nos per viure emocions fortes. Preparem-nos per abraçar-nos amb tots els companys de grada. Preparem-nos per deixar-nos la veu. Preparem-nos per la nit més màgica de Cornellà.

(Article publicat a PericosOnline).