Hi ha determinats “periodistes” (entre moltes cometes) que escriuren articles i notícies dictades per algun ésser superior a ells, i que no tenen cap mena de vergonya de canviar 180º la seva opinió quan la “autoridad competente” ho requereix.

Per sort, però, hi ha una cosa que es diu hemeroteca i que el gran Francesc ha explorat per regalar-nos una sèrie de perles que deixen en evidència aquests pseudo-periodistes que farceixen les pàgines de certs diaris “esportius” (també entre moltes cometes).

Mireu què s’escrivia a les pàgines de l’Sport fa algunes setmanes quan corria el rumor que el Reial Madrid volia fitxar Luis Suàrez:

gloriosa_hemeroteca_01Imagino que el senyor Xavi Canals no tindrà la mateixa opinió si es confirma que Luis Suárez acaba vestint de blaugrana.

Si ens remuntem uns anys enrere, resulta que Cristiano Ronaldo va estar a punt de fitxar pel Barça. I no va faltar la portada de l’Sport on s’afirmava que era el somni del 70% dels aficionats.

gloriosa_hemeroteca_02

Per acabar, tres perles relacionades amb Neymar, concretament quan estava a punt de fitxar pel Reial Madrid.

Lluis Mascaró i Josep Maria Casanovas, màxims exponents del “periodisme” del que parlàvem a l’inici del post, ens regalaven uns articles del tot objectius i assenyats.

gloriosa_hemeroteca_03

gloriosa_hemeroteca_04

gloriosa_hemeroteca_05

Anuncis