El proper dilluns 5 de maig a les 19h es presenta la plataforma Futur Espanyol a l’hotel Melià Barcelona Sarrià. Aquest migdia s’ha publicat el manifest, que copio a continuació:

MANIFEST DE FUTUR ESPANYOL

El projecte de Futur Espanyol sorgeix de la premissa d’un nou concepte de club que engloba i inclou tots aquells socis, aficionats i simpatitzants que sentin i vulguin sentir-se part activa de l’Espanyol.

La proposta que realitza FE passa per fer extensible la pertinença i participació activa al nou concepte de club a tots aquells que estiguin disposats i tinguin capacitat d’aportar al club. Uns, a través d’idees, propostes i projectes; d’altres, des d’una funció d’ambaixadors de marca i relators d’una història que escriurem entre tots. Temps i talent.

Aquest nou concepte de club reconeix com a actius no només els legítims i necessaris accionistes de l’entitat, sinó tots aquells espanyolistes: socis, aficionats o simpatitzants disposats a sumar a un gran projecte col·lectiu anomenat RCD Espanyol.

Des de la humilitat, el projecte que planteja FE passa per posar al servei de l’Espanyol tot el talent que avui aglutina al seu voltant, canalitzant-lo perquè reverteixi en positiu per a l’entitat. Un concepte d’intel·ligència col·lectiva al servei de l’Espanyol que el permeti competir amb aquells que avui disposen de més recursos econòmics, però que no podran superar-nos en talent, compromís, creativitat o capacitat d’innovació.

FE és un projecte integrador i obert, per això volem que s’hi uneixin tots aquells que un dia van somiar en un Espanyol millor. Volem que s’hi uneixin perquè de forma col·lectiva fem que succeeixi. Perquè el millor de l’espanyolisme estigui al servei de l’Espanyol.

Darrere de Futur Espanyol hi ha socis i aficionats de l’Espanyol com vosaltres. Hem decidit fer un pas endavant i fer que passin coses conscients que no passaran soles i que la queixa sense propostes no ens fa avançar.

Des de ja Futur Espanyol és patrimoni de l’Espanyol i de tots els pericos. Un projecte obert a tots els estaments del club, i per club entenem des de la directiva i accionistes, fins a l’últim soci o simpatitzant. El club som tots i de tots depèn que millori.

Volem un Espanyol que sigui tan gran com siguem capaços de fer entre tots. Un Espanyol que faci sentir orgull als seus per la seva forma de fer les coses, més enllà dels resultats. Un Espanyol que faci feliços als seus seguidors.

Cap persona o interès individual està per sobre d’aquest projecte col·lectiu que és l’Espanyol. Un projecte que volem convertir, de forma factible i tangible, en projecte de tots i per a tots.

No importen els noms, importa l’Espanyol, el projecte i les accions a desenvolupar. FE neix per sumar i per sumar-se  a tot aquell que pugui fer créixer l’Espanyol.

Per això volem que qualsevol perico senti Futur Espanyol com el seu projecte, perquè és seu, perquè ho hem creat per a vosaltres. És el moment d’unir-s’hi, de fer un pas endavant i participar per tornar a mirar amb il·lusió el futur de l’Espanyol.

(El manifest original el podeu trobar aquí).

Anuncis