Fa unes setmanes vaig rebre un correu on se’m convidava a un dinar-tertúlia organitzat per la Fundació Catalunya Societat Civil. El dinar, que comptava amb la presència de 20 persones, va celebrar-se ahir al Cercle del Liceu, i vaig quedar impressionat i meravellat de conèixer un grup de gent amb tanta empenta i iniciativa emprenedora.

Entre els objectius de la Fundació en destacaria un parell:

  1. Think Tank. Catalunya Societat Civil és un “laboratori d’idees”, una plataforma independent i oberta de la gent amb empenta que es reuneix periódicament per debatre a l’entorn de temes d’interés comú (econòmics, socials i culturals).
  2. Lobby. Catalunya Societat Civil, com a evolució natural, a més de treballar com a THINK TANK, també està fent sentir les seves idees a diverses instàncies polítiques i de decisió econòmica, i per tant també actua com a LOBBY.

El President de la Fundació és en Jacint Soler Padró i el Vicepresident en David Escamilla que, sens dubte, té una energia i una empenta que no se les acaba.

Quan descobreixes i participes d’iniciatives com aquestes te n’adones que tenim un futur magnífic per davant, i que podria ser encara molt millor si la política s’escoltés la gent que realment mou el país: la societat civil.

Anuncis