A l’Espanyol tot està en venda. Portàvem anys sabedors que, quan arribava l’estiu, ens havíem de posar a tremolar pensant en quin jugador dels bons marxaria rumb a qualsevol altre club, fins i tot clubs amb menys potencial que el nostre.

Però aquest any la fugida d’Egipte està sent històrica. Tot just acaba d’encetar-se el mercat d’estiu i ja han marxat unes quantes peces importants de la plantilla de la temporada que hem tancat. I, el que és pitjor, sembla que la fuita encara no s’ha tancat i a la cua de sortida hi ha Sergio García, Wakaso i Jordi Amat (el que havia de ser el futur capità, segons ens dèien). En canvi, ens quedem amb “perles” del nivell de Juan Albín, per no parlar de Simao.

Els fitxatges, fins aquest moment, són jugadors provinents de Segona Divisió, cosa que, d’entrada, ja col·loca el llistó de la propera temporada més a prop dels 43 punts que dels 50. Fora bo que durant aquest estiu anéssim comprant tots els ciris i totes les estampetes de Verges existents perquè fa la impressió que la temporada 2013-2014 ens farem un fart de demanar a tots els Sants que rasquem punts d’on sigui.

El futur esplendorós que Ramon Condal va anunciar aquell 3 de setembre de 2011 ni hi és ni fa la impressió que hagi d’arribar en el mig termini.

Preguem.

Anuncis