L’Espanyol deu molts més diners dels que mai podrà pagar, aproximadament cinc vegades el pressupost d’un any. De fet, és poc menys que un miracle que no hagi vingut algú a abaixar la persiana de la paradeta. Per tant, és lògic que estiguem en economia de guerra i, entre d’altres coses, no es pugui assumir una fitxa més alta per poder retenir Joan Verdú.

Un altre tema, però, és si aquesta contundència amb la que s’ha tancat el cas Verdú és coherent amb els diners que s’han gastat en altres futbolistes que no es justifiquen. Però seguint per aquí entraríem en un terreny subjectiu en el que segurament trobarem qui defensarà que Simao, Petrov o d’altres exfutbolistes mereixen cobrar molts diners per arrossegar-se pels camps (o per les banquetes).

Som pobres i estem endeutats fins les celles. Doncs bé, potser és hora de posar-hi imaginació i començar a cuidar les coses que no ens costen diners. De fet, podríem començar per cuidar les formes.

Tornant a Verdú, és inadmissible que no hi hagués cap Conseller del club present a la roda de premsa en la que va anunciar la seva despedida. Sembla que algú es va enfadar quan Verdú va anunciar que sortia davant la premsa, però no oblidem que és un dels capitans de l’equip i l’únic jugador que ha marcat a Cornellà-El Prat en cadascuna de les quatre temporades en que hi hem jugat. Per no dir que enguany s’ha convertit en el que més gols ha marcat a Cornellà en partits de Lliga (16 gols, empatant amb Osvaldo) i que ha acabat la temporada com a pichichi de l’equip, tant a casa com en el total de partits.

I seguint amb el tema de cuidar les formes, suposo que algun dia, algun responsable del club ens explicarà on era Cristian Álvarez, també capità de l’equip, durant el partit d’homenatge a Dani Jarque. Han passat dues setmanes i seguim sense saber quina sanció li ha imposat el club per no haver-se presentat. I no val a dir que la convocatòria era voluntària, perquè Cristian és un dels capitans i, com tal, hereu del llegat de Jarque. És inadmissible que no es presentés, com intolerant que no se’l sancioni de forma exemplar.

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis