Falten menys de dos mesos per acabar la temporada i, com que sembla que la salvació matemàtica està a prop i no ens preocupa massa, resulta que hem de matar el temps. I què millor que dedicant-nos a decidir si Javier Aguirre ha de seguir com entrenador o no. Total, com que no tenim ni un euro per fitxar, tampoc podem posar-nos a debatre sobre quin jugador hauria d’incorporar-se a la disciplina del club en el mercat d’estiu perquè qualsevol discussió en aquest sentit seria fum.

El cas d’Aguirre és paradigmàtic. Per un costat és qui ha aconseguit que el Consell d’Administració hagi viscut tranquil des de la seva arribada a la banqueta, però, per altra banda, fa la sensació que algú des de dalt de tot estigui  movent els fils perquè el discurs oficialista que ha de quallar sigui que no ha de seguir sent l’entrenador la propera temporada.

Mireu, jo sóc del parer que quan et vols carregar alguna cosa – funcioni o no, però amb molt més motiu si funciona – el que cal és plantejar una alternativa. Podríem dir que és allò que els polítics del nostre país, quan estan a l’oposició, mai fan. Doncs bé, si amb Aguirre han arribat els resultats i l’invent més o menys s’aguanta, quina necessitat hi ha de tallar-li el coll? Quina alternativa hi ha? Qui pretenem que vingui a un club que està en fallida com el nostre?

Fa dies que sento discursos del tot desfermats amb arguments buits contra l’entrenador, i sóc incapaç de trobar-li cap sentit lògic. Desconec qui hi ha darrera del que sembla una campanya de desprestigi orquestrada, però és com si algú hagués donat ordres de que es llenci merda sobre Aguirre fent servir arguments del tot viscerals. O això o és que algú necessita caps de turc per sentir-se realitzat.

Vull pensar que els que estan teixint aquest argumentari anti-Aguirre ja tenen preparada una alternativa millor – econòmicament i esportiva – però coneixent la manca de previsió endèmica de la nostra entitat, deixeu-me que sigui força escèptic. Espero que la botifarra d’Aguirre del diumenge no formi part d’aquest relat.

 

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis