Ahir dilluns es va reunir el Consell d’Administració de l’Espanyol. Els periodistes estaven convocats a les 9 de la nit per escoltar la roda de premsa de Rafa Entrena, portaveu del club. L’espectació era alta i corrien els rumors (provinents de periodistes ben connectats a l’entitat) de que hi hauria alguna dimissió (la més sonada probablement la de Germán de la Cruz). Tot apuntava que el Consell apostaria per alguna mena de revolució que canvies la dinàmica negativa del club.
El resultat, però, va distar molt del que es podria entendre per revolució: “El Consell d’Administració aposta per la reflexió“.
Vaig seguir la roda de premsa emesa en directe pel canal Esport3. I després de quedar-me amb la boca oberta durant tota l’estona que va durar, vaig resumir-ho tot en 4 tuits:
1. El Consell d’Administració ha fet un profund anàlisi (2 hores?) per acabar decidint que no prenen cap decisió. Guayen temps.

2. El to emprat pel senyor Entrena, portaveu del Consell, no m’ha agradat massa. Em sembla que pensen que els socis som tontets.

3. Segons el portaveu del Consell, ni Germán de la Cruz ha presentat la dimissió ni el Consell li ha demanat que dimiteixi.

4. Als periodistes que han hagut d’esperar fins les 21:45 a Cornellà els deuen haver fet molta gràcia les grans conclusions del Consell.
Conclusió de tot plegat: Tot segueix igual, qui dia passa any empeny.

Anuncis