Recupero la informació que apareixia a la premsa l’endemà que Ramon Condal fos escollit President de l’Espanyol. És una notícia de El Mundo Deportivo del dimecres 13 de juliol de 2011 (podeu trobar el link aquí).
A la notícia s’hi resumeixen els tres objectius que es va marcar el President:
1. Sanejament econòmic
2. Objectiu esportiu: anar a Europa
3. Reforçar el sentiment d’orgull de ser perico
El punt número 1 s’està intentant. S’han fixat topes salarials a la plantilla, s’intenta reduir sous de treballadors del club, etc. Quan es tanqui l’exercici i es facin públics els números podrem comprovar si s’ha aconseguit.
El punt número 2 queda clar que va ser una mentida. El mateix President va dir, després del derbi, aquella mítica frase del “Hem fet una bona temporada, ens hem salvat“. Per tant, o ens va mentir quan el juliol passat va dir que l’objectiu era anar a Europa, o ens va mentir en acabar el derbi en dir que havia estat una bona temporada. En qualsevol cas, Joan Collet ahir va dir que l’objectiu és la permanència (“Permanència o Europa?“), a la seva manera.
El punt número 3 és més subjectiu d’avaluar. Però veient la desil·lusió entre els pericos, clarament demostrada en la lamentable entrada de l’últim partit de Lliga a l’estadi i la pseudo-protesta de la grada, sembla que no es podria dir amb la veu massa alta que s’hagi reforçat cap sentiment d’orgull. En tot cas, els pericos seguim sentint-nos orgullosos de ser-ho, però no crec que amb la temporada que hem hagut de patir aquest sentiment sigui més fort que uns mesos enrere.
En tot cas, que cadascú jutgi si els objectius que es va marcar el President s’han aconseguit o no.

Anuncis