No han passat ni vint-i-quatre hores de tancar la competició, vivint la pitjor entrada de la història de Cornellà en partit de lliga, amb una pseudo-protesta de la grada inclosa, i avui el conseller delegat, Joan Collet, ha concedit una entrevista a l’Agència EFE per donar el punt de vista del club.
L’entrevista comença amb una dosi de realisme. Amb la situació delicada del club, cal ser molt rigorosos econòmicament, i això suposa tenir un equip per no baixar a Segona. Molt bé. Ja era hora que el club parlés clar. Economia de guerra i, per tant, objectiu de supervivència. L’objectiu és la permanència.
Però, esperin, que l’entrevista segueix amb altres temes, fins que arriba la perla. Amb vistes a l’any que ve el club crearà un projecte il·lusionant que permeti lluitar per jugar competició europea.
Fins aquí la notícia. Quan sembla que algú del club surt a intentar fixar un objectiu clar (permanència), no pot evitar treure a relluir el populisme, per si de cas, parlant de potser anar a Europa.
Tornem a ser al cap del carrer: no sabem l’objectiu.

(editat el 15 de maig)

A continuació penjo el vídeo que ha editat Espanyol TV, el canal del club. Curiosament no apareix la part de l’entrevista on Collet diu que per l’any que ve es farà un projecte il·lusionant per lluitar per anar Europa. Curiós, molt curiós.

Anuncis