Avui llegim a La Vanguardia que l’Espanyol ha venut una part dels drets federatius d’Álvaro Vázquez i Javi Márquez a una societat britànica d’inversors per 3,8 milions d’euros, 
Si aquesta informació fos certa, seria la constatació que Álvaro i Javi Márquez tenen els dos peus fora del club. Acaben contracte la temporada que ve i, per tant, aquest estiu és l’última oportunitat per treure’n un bon rendiment econòmic.
Aquest és el projecte esportiu que ens diuen que té el club, un projecte de futur basat en la cantera. És clar que jo això no li dic projecte, més aviat li dic supervivència.
Un estiu més, i ja en portem uns quants, descapitalitzarem una mica més la plantilla. Una situació que té dues conseqüències immediates. Primera, l’equip serà pitjor i, per tant, les probabilitats de permanència a Primera baixaran. Segon, les opcions de fer caixa venent jugadors serà cada cop més baixa perquè els bons ja ens els haurem venut.

Si l’economia és pitjor del que ens diuen cada vegada i hem de vendre, doncs venem. Però, si us plau, que no ens diguin que hi ha un projecte de futur (“El futur esplendorós de Condal“, 6/9/2011).

Anuncis