Encara que no hi hagi futbol, a l’Espanyol no ens avorrim. Aquest matí-migdia el Twitter ha bullit amb dos temes entretinguts: Javi Márquez i el Villareal-Espanyol per Esport3.
Javi Márquez
Ens hem llevat amb la notícia publicada per La Vanguardia de que el club declara transferibles Javi Márquez, Álvaro Vázquez i Cristian Álvarez. La notícia explica que l’àrea esportiva del club, encapçalada per Germán de la Cruz i amb la benedicció de Ramon Planes i Mauricio Pochettino, demanen que tots els esforços se centrin en assegurar la continuitat de Joan Verdú.
Javi Márquez ha comparegut en roda de premsa i ha confirmat el que alguns ja insinuàven fa dies: fa tres setmanes que està en condicions de jugar (per no va ni convocat) i que Pochettino no ha parlat amb ell.
Suposo que lligant la notícia de La Vanguardia amb les paraules del jugador, pel Twitter ja es dona pràcticament per fet que Javi Márquez és el nou “cadàver” de Pochettino. Només relato el que es diu a Twitter, que Márquez sembla que s’afegeix a la llista de “marginats”, com Tamudo, Coro i Kameni.
Jo no sé res. No sé si a Márquez se li han ofert 800.000 euros més variables de fitxa. No sé si el jugador demana més o menys. No tinc ni idea de res i, per tant, no vull decantar-me a favor ni del club ni del jugador. Prefereixo mantenir-me al marge fins que s’esclareixi la situació (si és que algun dia arriba a esclarir-se, és clar).
Però tot plegat fa pudor. No m’agrada aquesta manera de resoldre els conflictes, perquè la solució acaba siguent més problema que el propi problema inicial. Potser algú, o alguns, haurien de fer un curs accelerat de gestió de persones.

Villareal-Espanyol per Esport3
Avui també hem sabut que el partit de Lliga entre el Villareal i l’Espanyol d’aquest diumenge a les 21:30 serà emès en obert per Esport3 i La Sexta.
La polèmica a Twitter ha vingut per si s’ha d’oferir el partit per TV3 o per Esport3.
A mi ja m’està bé que el facin per Esport3, perquè és un canal d’esports. Però em semblaria bé si tots els esports (incloent el Barça i la Fórmula 1, per exemple) també s’emetés pel mateix canal. El que no em sembla just és que a nosaltres ens enviïn a aquest canal.
La resposta oficial de TV3 és que el Telenotícies no es pot moure. Com si per emetre la Champions o la Fórmula 1 no es mogués mai el Telenotícies. En fi, diran que per contracte la Champions i la F1 ha d’anar pel canal principal, i llavors caldrà demanar explicacions al senyor que redacta els contractes.
Anuncis