Aquesta és la notícia que hem enviat aquest matí a la premsa anunciant que el #rcdeandtuits s’acomiada, en el format i periodicitat actuals.

L’última edició (de moment), serà el proper dijous 15 de març, a l’Estadi de Cornellà-el Prat.
Les incripcions s’obren aquest dijous (8 març) a la web: www.rcdeandtuits.com


L’#rcdeandtuits es pren un respir


No volem dir que ho deixem definitivament, perquè mai es pot dir que res sigui per sempre, però com a mínim en el format i amb la periodicitat actuals sembla clar que no seguirem.

#rcdeandtuits va néixer gràcies a un grup de gent que volia ajudar al club que estimem a tenir una presència a les xarxes socials que pensàvem que no era suficient. També ajuntar a la gent que utilitza aquests mitjans en un event entretingut en el que l’actualitat esportiva no fos el més important. Veient l’activitat dels usuaris pericos, creiem que els objectius s’han complert amb escreix i, per tant, hem decidit donar-nos un descans.

Abans de prendre’ns aquest respir, però, celebrarem un #rcdeandtuits especial.

Aquesta última edició la farem el dijous 15 de març a la Sala Presidencial de l’Estadi de Cornellà-El Prat. La idea és fer l’acte central allà, entre 20 i 22h, i després anar al Kurz&Gut de l’Splau, on tindran un detall amb els assistents a l’acte.

El formulari per inscriure’s s’obrirà aquest dijous (8 de març).
Anuncis