Aquest matí Pablo Daniel Osvaldo, jugador de la Roma i ex-jugador de l’Espanyol, s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Fins aquí podria semblar una notícia normal, si no fos perquè Osvaldo va marxar per la porta del darrera i dient pestes del club.

És grotesc que l’Espanyol li obri les portes de la seva Ciutat Esportiva (que porta el nom de Dani Jarque per alguna cosa) a un senyor que va faltar al respecte al club i als seus aficionats. Fa escassament 3 mesos, El Mundo Deportivo va publicar una entrevista on Osvaldo deia que l’Espanyol no pagava els seus jugadors (vaig fer-ne un post “L’Espanyol paga els sous dels jugadors?“, 19 novembre 2011).
Joan Collet, Conseller Delegat del club, va haver de sortir a desmentir les declaracions d’Osvaldo en una roda de premsa. I, repeteixo, d’això en fa només 3 mesos.
Jo no sé qui deia la veritat durant el mes d’agost. No sé si el jugador va saltar-se alguns entrenaments voluntàriament o el club el va convidar a fer-ho. No sé si, com diuen, Osvaldo va enviar SMS amenaçant a certs consellers. No sé si és cert que el club devia tants diners a la plantilla. No en tinc ni idea, ni crec que mai arribem a saber tota la veritat. Ni penso que ara això sigui el més important.
El que sí sembla incoherent és que avui Osvaldo s’hagi pogut entrenar a la nostra Ciutat Esportiva i, a sobre, portant un xandall amb el nostre escut. I és incoherent per les dues parts. Primer el jugador, perquè si tant malament el vam tractar no entenc que ara vulgui entrenar-se a les nostres instal·lacions. Segon el club, perquè si tant mercenari i impresentable va ser el jugador durant el mes d’agost (fa 5 mesos), no entenc què ha canviat des de llavors.
La pregunta del milió és: qui ha autoritzat que Osvaldo s’entrenés a la nostra Ciutat Esportiva?
Probablement mai ho sabrem.
Anuncis