Una curiositat sobre la immediatesa de Twitter i els perills que pot comportar.
Fa una estona, des del compte oficial del Canal 3/24, han fet la següent piulada, en la que s’anunciava que Boi Ruiz, Conseller de Sanitat, proposa obligar a contractar una pòlissa privada en funció de la renda.

Fins aquí, tot normal.
Però resulta que els comptes estan gestionats per persones, no per màquines. I la demostració és que, al cap de pocs segons, des del mateix compte de Twitter, han piulat demanant la dimissió del Conseller:
Evidentment, la persona que està gestionant el compte del 3/24 no s’ha recordat de canviar al seu personal i ha fet la piulada des del mateix compte oficial.
Jo els he preguntat el següent. I, en veure l’errada, han esborrat la piulada, però del meu Timeline no ho han pogut esborrar i els he caçat.
Al cap d’uns instants he rebut un DM demanant disculpes i dient que un membre de l’equip estava recollint les etiquetes més utilitzades sobre el tema.

És només una tonteria, evidentment, no cal donar-li més voltes, però fa gràcia veure com de perillós pot ser Twitter si no es controla la seva rapidesa.

Anuncis