Els últims posts de la sèrie d’estadístiques els vaig dedicar a les actuacions dels últims 11 entrenadors tant jugant de visitants com jugant de locals.

Avui us presento les estadístiques per temporada (no per entrenador) des de la 1999-2000 fins la 2010-2011, tant de punts a casa com a fora.
La mitjana de punts per temporada a casa ha estat de 31 punts, mentre que la mitjana a fora ha estat de 16 punts.
Si ordenem les temporades per punts sumats a casa:
I ordenant les temporades per punts sumats a fora:
Conclusions

L’entrenador que ha aconseguit sumar més punts a casa ha estat Lotina, seguit de Paco Flores i Pochettino, que ostenta la tercera i quarta millor marques. La primera temporada de Flores (la que va començar amb Brindisi a la banqueta), és la cinquena i tanca les temporades que estan per sobre de la mitjana (31 punts).
Curiosament, si la primera temporada de Lotina va ser la millor a casa (41 punts), la segona temporada del tècnic va ser la pitjor (només 25 punts).
Pel que fa als punts aconseguits com a visitant, Valverde s’endú els honors, ja que les dues temporades que lle va dirigir l’equip són les dues temporades on més van sumar lluny de Montjuïc. El pitjor entrenador com a visitant va ser Paco Flores, amb només 9 punts. Les dues temporades senseres de Pochettino lluny de Cornellà també ocupen els pitjors llocs.
Per tant, podríem concloure que el millor seria jugar els partits de casa amb Pochettino, Flores o Lotina a la banqueta i els de fora amb Valverde de tècnic.
Pel que fa al famós “efecte Cornellà”, queda demostrat que al nou estadi perico se sumen molts punts, però algunes temporades a Montjuïc encara en vam sumar més. 
Anuncis