Fet 1. Per fi s’ha tancat el mercat de fitxatges. L’últim dia ha estat frenètic i hem incorporat a Romaric, que arriba cedit. Sembla que Pandiani serà el proper.

Fet 2. Des que Pochettino va arribar a la banqueta de l’Espanyol, fa dos anys i mig, només hi ha dos supervivents a la plantilla: Carlos Kameni i Cristian Álvarez. Kameni està a la plantilla però com si no hi fos.

Fet 3. A la Junta General d’Accionistes, Ramon Condal i Germán De la Cruz van dir que aquesta temporada es lluitaria per Europa.

Fet 4. A la Junta General d’Accionistes, Sergio Oliveró va dir que l’economia estava sota control.

Fet 5. Onze tipus per la temporada 2011-2012: Cristian; Mattioni, Amat, Moreno, Dídac; Romaric, Javi Márquez; Albín, Weis, Verdú, Álvaro. És a dir, quatre canterans, un dels quals és propietat del Milan.

Fet 6. Aquesta pretemporada han causat baixa del club onze jugadors (Osvaldo, De La Peña, Luis García, Callejón, Chica, David Garcia, Coro, Román, Ángel, Duscher i Iván Alonso), hem fitxat 3 jugadors en propietat (Albín, Luna i Héctor Moreno) i hem aconseguit la cessió de 3 jugadors (Dídac, Weiss i Romaric).

Fet 7. Hem venut a Osvaldo per 15 milions + variables. En sabem els detalls gràcies a la web de la Roma. El nostre club només va penjar un comunicat a la web dient que s’havia venut el jugador.

Fet 8. Ferran Corominas ha deixat l’Espanyol gratis i per la porta del darrera.

Fet 9. Javi Chica ha deixat l’Espanyol gratis i per la porta del darrera.

Fet 10. David Garcia ha deixat l’Espanyol gratis i per la porta del darrera.

Fet 11. Ángel Martínez ha deixat l’Espanyol gratis i per la porta del darrera.

Fet 12. Luis García ha deixat l’Espanyol gratis l’últim dia del mercat de fitxatges.

Fet 13. Kiko Casilla és el tercer porter de la plantilla.

Fet 14. Després de les vendes de Víctor Ruiz i Dídac Vilà al mercat d’hivern, Sergio Oliveró va assegurar que no caldria fer cap venda al mercat d’estiu. Però al mercat d’estiu hem venut Osvaldo per 15 i Callejón per (sembla) uns 5.

Fet 15. Ahir es va rumorejar que aconseguiríem la cessió del davanter de l’Ajax Mounir El Hamdaoui. Avui sabem, per boca de Ramon Planes, que el club no podia pagar la fitxa que demanava el jugador. No sabem on han anat a parar els 20 milions que, segons el que ens van dir al gener, no eren necessaris.

Fet 16. Després de la final de la Copa Catalunya, Ramon Planes va dir que amb Thievy s’havia d’anar molt a poc a poc. Ara Ramon Planes ens diu que un dels avantatges de no fitxar Mounir El Hamdaoui és que no taparà homes com Thievy i Álvaro.

Fet 17. A finals de juliol ja semblava molt probable que Osvaldo acabés marxant. Se’ns va dir que el club tenia el mercat pentinat i amb alternatives sobre la taula. Osvaldo va acabar marxant el 25 d’agost i, pel que s’ha comprovat, les alternatives s’havien evaporat. A excepció de Pandiani.

Fet 18. El club ha signat un acord de patrocini amb Cancún. Però no se’ns expliquen els detalls econòmics.

Fet 19. Els abonaments de la temporada han pujat molt. El primer partit de lliga a l’estadi es jugarà un diumenge a les 10 de la nit.

Conclusió. Analitzant els fets, no em crec que l’economia del club estigui sota control com ens van dir a la Junta General d’Accionistes.

(Article publicat a PericosOnline).

Anuncis