Dilluns i dimarts, 8 i 9 d’agost, es juga la Copa Catalunya a Tarragona. Dilluns les semifinals Espanyol-Nàstic i Barça-Girona. Dimarts la final. A la presentació de la competició, el representant del Barça va anunciar que jugarien amb l’equip B i alguns juvenils, que és exactament el mateix que van fer fa 3 anys (vaig escriure’n un article al respecte: “La Copa Catalunya és una merda i TV3 encara més”, 09/09/2008). Argumenten que els jugadors arribaran cansats de fer les amèriques.

Unes temporades abans, Javier Clemente va decidir no convocar alguns titulars del primer equip per una final de la mateixa competició contra els culers. Un fet que li va suposar un atac furibund dels defensors de la pàtria catalana. Encara no se sap com va salvar-se d’una més que cantada deportació.

El curiós és que quan al 2008 i ara, al 2011, el Barça no porta absolutament cap jugador del primer equip a disputar aquesta tant nostrada competició, ningú s’escandalitza. Al contrari, aquells mateixos talibans que pretenien crucificar Clemente i de passada tots els pericos, fatxes per definició, ara ataquen la Federació Catalana de Futbol per la mala organització del torneig.

Està clar que l’exèrcit de Catalunya – definició que en va fer el President Pujol – fa més feina pel país lluint propagandes de països dictatorials per terres americanes que jugant la competició del seu país. Sempre és millor jugar un partit de futbol amb uns quants dofins ianquis que a terres tarragonines.

Que la Copa Catalunya és una autèntica merda ho sabem tots. I de ben segur estaríem més tranquils tots si l’abolissin directament. Ara bé, si es disputa cal tenir-li cert respecte. No és coherent passar-se-la pel forro dels collons i després premiar amb la Medalla del Parlament a segons quins entrenadors.

Abans d’acabar vull fer una aposta. No conec la programació de TV3, però em jugo un pèsol que la semifinal de l’Espanyol, que juga a les 19:00, serà emesa per Esport 3. Però, en canvi, el Barça B, que juga després, s’emetrà per TV3. Hagan apuestas.

Anuncis