Aquest dissabte (4 de juny) a les 20:00 celebrarem la tercera edició del #rcdeandtuits [web]

Com sabeu els que seguiu el blog, l’#rcdeandtuits va néixer fa pocs mesos amb la intenció d’aplegar pericos tuiteros. Es tracta de trobades mensuals on convidem pericos famosos (com a mínim famosos a l’òrbita del nostre club). Durant una estona el conductor de l’acte, el gran Raul Escolano [Twitter], va conversant amb ells al voltant de l’Espanyol, del Twitter, etc, sempre sense entrar en aspectes purament futbolístics. Volem escapar del resultat del cap de setmana anterior o de la polèmica de si el club ha renovat aquell jugador o ha fet fora aquell altre.

Després de l’entrevista/conversa amb els convidats, tots els presents petem la xerrada amb una cervesa a la mà i un bon entrepà. A la primera edició vam tenir cervesa gratis (vam fer-ho a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm). A la segona edició vam tenir menjar gratis (vam aconseguit que Kurz&Gut portés entrepans variats pel doble de la gent que érem).

Per aquesta tercera edició tenim un cartell, que pels nostres humils recursos (limitats), considerem que és de luxe. Comptarem amb la presència de 4 esportistes d’elit, tots ells pericos:
– Josef Ajram (ultraman)
– Ander Mirambell (olímpic d’skeleton)
– Xavi Moya (excampió del món de Full Contact)
– Alex Baldolini (pilot de Moto2)

Els 3 primers estaran físicament dalt de l’escenari. El quart, per raons òbvies (diumenge hi ha cursa al Circuit de Montmeló) no hi serà físicament però sí a través de la pantalla.

Vull animar des d’aquí a que si algú no té Twitter o no és perico, s’apunti in vingui. Penseu que no és una trobada de hooligans pericos (ni molts menys) ni tampoc tots els que venen tenen un compte de Twitter.

Per acabar, us deixo amb el vídeo promocional que ha preparat, un compant de l’equip #rcdeandtuits, l’Alberto [Twitter]. Espero que us agradi.

#rcdeandtuits 3 – promo from rcdeandtuits on Vimeo.

Anuncis