Doncs mira, ves per on, el més-que-un-club i la més-que-una-tele, que fins fa quatre dies es xupaven les polles mútuament (senyor Lobo de Pulp Fiction dixit), ara resulta que es fan la punyeta.

Els més-que-un-club ha hagut de fitxar a Joan Oliver (ex-director general de la Corpo) com a director General del club i a Vicent Sanchis (ex-director de l’Avui, el més-que-un-diari) com a director de Canal Barça perquè comencin les hostilitats.

Si fos un altre club el que s’atrevís a alçar-li la veu a La Nostra sortirien els eunucs literats del pensament únic descarregant tota la seva fúria catalanista de crosta al seu damunt, però com que el que gosa plantar-li cara a la Terribas és el gran salvador de la pàtria catalana (Jan Laporta alies “calçotets slips grisos”) aquí tots calladets com a putes.

El pitjor de tot plegat és que mentre es tiren els plats pel cap de cara a la galeria, al darrera de la càmera se segueixen xupant els membres a quatre mans. I m’hi jugo un pèsol a que tot s’arreglarà quan la Corpo, La Nostra, la tele de la Terribas que inunda els Telenotícies amb imatges del Messi fent pipí, popó i altres marranades, acabi afluixant la molla. I què significarà això? Doncs que aquest suposat deute de no sé quants milions d’euros l’acabaran pagant els de sempre. Tu, la teva família i jo. Potser a tu, si ets culé, fins i tot et donarà plaer subvencionar la dictadura laportiana, però a mi, que ja sabeu a quins colors em dec, em fot tanta ràbia que per això he escrit tota aquesta parrafada.