Com que des que vaig arribar ahir a la nit a casa de Montjuïc em dura la indignació i l’emprenyamenta, no he pogut posar-me a escriure ni una línia sense insultar ningú. Al final d’aquest post us transcric l’article publicat per Oriol Rossel a PericosOnline sobre l’espectacle demencial d’ahir. I que consti que el Barça és tant infinitament superior en qualitat a l’Espanyol que segurament ens haguessin guanyat sense tantes ajudes. Quin fàstic!
El que encara no entenc és qui collons es pensa que és el subnormal del seu president per atrevir-se a escridassar-nos a casa nostra. Que no ens dongui lliçons de res perquè ell no ha aconseguit erradicar els Boixos Nois. Jo els he vist amb els meus propis ulls al Camp Nou i ahir no és que fossin precisament quatre gats. Si li pica que aquesta gentussa vagi pel món amb la bandera del Barça i cantant l’himne, doncs que es rasqui, però que no digui que no representen el Barça. Porten la seva bandera, porten senyeres i, fins i tot, porten alguna esbàstica (cosa que demostra el seu coeficient intel·lectual).
Per cert, faria bé el seu president d’agafar els jugadors i dir-los que això de celebrar els gols amb els subnormals dels Boixos és, com a mínim, lleig. I d’això ningú n’ha parlat. Això sí que és responsabilitat directe del Barça. On eren els jugadors del Barça quan van llençar les bengales? Qui els va anar a dir que no en llencessin més? Què van fer els jugadors de l’Espanyol quan alguns pericos (igual de subnormals, per cert) van  trencar una tanca i van saltar a la pista d’atletisme? En accions com aquesta també es demostra la qualitat humana dels jugadors.
I sobre l’àrbitre, l’Oriol ho ha explicat millor a l’article de més avall. El primer gol de l’Espanyol no hauria d’haver valgut per la falta a Valdés, però la quantitat infinita de decisions favorables al Barça és demencial. Potser sí que farien bé de jugar només la Champions amb el Madrit (que és la mateixa merda prepotent que ells) i deixar-nos estar a la resta de clubs que juguem en igualtat de condicions, amb el mateix reglament i amb uns àrbitres que no ensenyin targetes o pitis faltes en funció dels diners que tinguis a la caixa.

Perquè juguen amb unes normes diferents, amb les quals poden sacar les faltes des d’on volen i amb la pilota en moviment. Perquè un jugador que no és ningú com Sergio Busquets (bé, sí, és el de la planxa) pot dir-li el nom del porc a l’àrbitre al minut 5 de partit i no se l’expulsa. Perquè Messi pot jugar amb les mans quan li surt de la pebrotera (que li tallin!) i ningú li diu res. Perquè Iniesta pot tallar un contraatac de Coro amb falta i no se’l castiga. Perquè a en Puyol li encanta fer comèdia i aixecar-se cada cop que cau a terra imitant a Son Goku després d’un combat. Perquè jugar contra ells suposa que Nené se’n va al carrer a la primera part per protestar una entrada que li fan a ell i per una agressió que no existeix. Perquè després de tot això l’únic que ens recorda la seva premsa de la primera part és que en el gol de l’Espanyol Luís García molesta a Valdés. Perquè es tiren sempre al voltant de l’àrea simulant falta. Perquè tota falta que se’ls fa és tarjeta. Perquè ells poden protestar a l’àrbitre i tu no t’hi pots ni acostar. Perquè la seva afició ens ha agredit a casa nostra i, a més, ho havien avisat. Perquè a ells no se’ls escorcolla quan entren als estadis i quan anem a la gibrelleta de Les Corts ens fan treure fins els calçotets. Perquè ni un sol dels seus jugadors s’ha acostat a la zona per demanar-los que paréssin d’agredir-nos durant els incidents. Perquè la seva afíció radical és, de llarg, la més violenta de Catalunya i la seva premsa ho amaga. Perquè la gran actuació dels Mossos d’Esquadra s’ha saldat amb 5 detinguts que demà esmorzaran a casa seva xocolata amb xurros. Perquè el seu president no té la decència de baixar el cap i es permet el luxe d’escridassar socis pericos a casa nostra. Perquè els seus jugadors han anat a celebrar el seu primer gol amb els fills de puta que ens han agredit a la porta 9 (Piqué, ves-te’n a la merda). Perquè “papa” Eto’o simula penals al minut 93. Perquè ningú ha vist el penal per enlloc però Medina Cantalejo, tot i que el línier li ha dit que no ho era, l’ha xiulat. Perquè l’hormonat de’n Messi ha anat a celebrar el gol amb els Boixos Nois (es veu que amb una vegada no n’han tingut prou) i TOT l’EQUIP l’ha seguit. Perquè un cop acabat el partit i sortits de la dutxa, tots i cadascun dels jugadors del Barça (excepte en Puyol, tot s’ha de dir) han contestat amb una salutació la ovació que aquesta colla d’assassins els ha brindat desde les graderies de Montjuich. En resum: perque se’ns pixen a sobre i la premsa diu que plou.

Perquè la inmensa majoria dels culers són bona gent, però el seu club en sí fa un fàstic de dimensions faraòniques. Perquè d’aquí a dos dies ningú parlarà de la vergonyosa imatge que ells i la seva afició han donat a Montjuich i, sobretot, perque NINGÚ ENS HA DEMANAT NI ENS DEMANARÀ PERDÓ PER TOT AIXÒ.