Tenia dubtes d’on havia d’escriure sobre el DVD de Les Tres Bessones on s’afirma que “Catalunya és el Barça… i Runaldinyu”. M’he decidit inicialment pel blog d’esports (lateralsuperior.blogspot.com), on hi he penjat 2 posts:
– “Las Tres Gemelas
– “Tan se val d’on venim…

M’ha costat perquè s’hi barreja política i esports. I per això aquí recullo les reaccions de dirigents d’alguns clubs esportius catalans, perquè els culers unineuronals i tancats de mires vegin que no només és l’Espanyol el que ha posat el crit al cel.

Xavier Salvadó, president del Nàstic de Tarragona, va dir que el vídeo li semblava “desafortunat” i que “no és manera de fer país ja que exclouen a altres equips catalans que també són representatius”.

Jordi Villacampa, del DKV Joventut, va declarar que “no em puc creure que la Generalitat hagi editat aquest vídeo i que posi al Barça com a únic representant de l’esport català”.

Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona, “l’esport català no és només el Barça ni el futbol”.

Juan Pérez Ortiz, president del Balonmano Granollers, considera aquest acte “una falta de respecte i consideració als qui, per esforç i trajectòria, representem millor a Catalunya” i creu que “qui ha fet aquest DVD desconeix la realitat de l’esport català”

Joan Sabater, persident del Reus Deportiu, va comentar estar “totalment d’acord amb la protesta que havia realitzat el RCD Espanyol” i que “Catalunya és molt més plural del que es vol fer entendre”.

En resum: CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB i, per sort, encara que hi ha gent que pensa i és capaç de veure-hi enmig del pensament únic.

Anuncis