La Conselleria d’Educació (encapçalada per Ernest Maragall) ha tingut la brillant idea d’editar un DVD per integrar els nens immigrants. Com que es veu que no n’hi ha prou amb l’anunci aquell del moro dient “fubbol clup barselona amigo, fubbol clup barselona”, ara han decidit que en un vídeo de Les Tres Bessones s’hi digui literalment que “Catalunya és el Barça i Runaldinyu”. Toca’t els ous. És patètic.

Però el més greu és que, a sobre, hi hagi qui es dedica a fotre mofa de Dani Sánchez Llibre per mostrar-se indignant davant les càmeres. Jo soc el primer que me’n ric del president de l’Espanyol tot sovint, però subscric tot el que va dir ahir. Tot. Què collons s’han pensat aquests culers? Què collons passa amb la llibertat dels nens que, per sort, des de petits no estan sotmesos a la dictadura laportiana del pensament únic? Què carai se suposa que haig de fer quan al meu fill l’obliguin a veure merda d’aquesta al cole? I quan li facin tocar l’himne del Barça amb la flauta? Li hauré de fotre la flauta pel cul a alguna monja de les del cole d’en Marc?

Algun càrrec del Departament d’Ensenyament donarà explicacions? No crec, tot quedarà amb la pataleta de l’Espanyol, amb la revisió del DVD incloent alusions a l’Espanyol i d’altres clubs catalans i apa, tema “sanjat”.

No crec que la solució sigui fer menció a l’Espanyol en el vídeo, la solució seria dir “Catalunya és esport” i punt.

Millor que els govern de Catalunya es dediqui a centrar els esforços en fer que Rodalies funcionin i que no es gastin els meus diners en integrar a quatre moros.

Anuncis