“¡Raúl cabrón, Tamudo selección!”. Aquest càntic és el que podria resumir el que vam viure dissabte a la nit a Sibèria, perdó, a Montjuïc. La nit es presentava interessant (Vil·lareal 3 – Barça 1) i tot es va encarrilar amb el gol (de cap!) de Riera just en el primer córner del partit per l’Espanyol. A partir d’allà tot va ser més fàcil. El Madrid totalment descomposat i sense cap idea es va dedicar a deambular per l’Estadi Olímpic, mente l’Espanyol treia el punyal una vegada i una altra. La primera part es va fer eterna, són uns dels 45 minuts més llargs de la història moderna.

I a la segona ens vam divertir molt més. Fotia cada cop més fred fins que Tamudo (l’autèntic Raúl, el nostre Déu, el del 2-2 al Camp Nou) es va treure una altra genialitat de la “chistera” i va fotre un gol antològic, un més, un altre pel museu perico. És d’aquells gols que els fot en Messi o el Piños i ens l’hem de tragar fins el 2008. Un toc suau, a càmera lenta, per superar un dels millors porters del món. Casillas va saltar tot el que va poder, però no va ni fregar la pilota, que es va colar a la porteria plàcidament. Quin golàs. De cop i volta, el fred i el vent huracanat que ens havia torturat tota la vetllada va desaparèixer. Tot l’Estadi (inclòs algun merengón desenganyat) es va aixecar per aplaudir, per cridar que Tamudo és el millor.

(Nota: el divendres Tamudo va fer 30 anys, i al minut 23 del partit, la Corva Jove li va cantar el “Cumpleaños feliz”. Un detallàs digne de la millor afició del món).

El gol del quillo Ramos va arribar massa tard i només ens va fer patir 3 minuts. Sempre patint.

Total: 4 victòries seguides. I quines victòries! Al camp del Sevilla, Depor a casa, al camp del València i Madrid a casa. Collons, ja podríem anar al Camp Nou dissabte, no?

Acaba la novena jornada amb:
1. R.Madrid. 19 punts.
2. Vil·lareal. 18
3. València. 18
4. Barça. 17
5. Espanyol 16
6. Atlético. 14
7. Mallorca. 14

I la setmana que ve: Mallorca-Espanyol.

Sobre el Raikkonazo ja s’han escrit massa coses. Es confirma que Hamilton és subnormal i a Alonso ja li està bé per rajar tant del seu propi equip. Al final s’ha fet justícia i ha guanyat l’escuderia que no ha espiat i el pilot que ha guanyat més curses (6), per davant de dos pilots que només n’han guanyat 4.

Anuncis