Hi ha una línia molt i molt fina que separa la gent que “hi toca” de la gent a la que “li falten cinc minuts”. La Magdalena està clarament per sota la gent dels cinc minuts i cada cop que obre la boca ens dona més arguments per afirmar-ho.

Ahir es va tornar a passejar per Catalunya. En concret se la va poder veure adjudicant la T-Sud del Prat, pel BcnRail (on la vaig veure en directe) i al programa de la Mònica Terrible a TV3.

El millor comentari (m’ha costat molt triar una frase entre tot el “club de la comèdia” que va desplegar) va ser el que va fer comparant la paciència que se’ls demana als usuaris de Rodalies de Catalunya amb la paciència que van tenir Zapatero, Montilla, Clos i tota la “troupe” quan es van quedar tacants durant 7 minuts en un ascendor de l’edifici del Grup Godó el dilluns a la tarda.

Aquesta senyora és subnormal i algú hi hauria de posar remei. Però és clar, si fem una repassada als titulars dels Ministerios de España, ens trobem personatges com Carmen Chacón i Joan Clos, que competeixen clarament amb la Magdalena per veure qui té el coeficient intel·lectual més proper a zero.

Sobre la T-Sud de l’aeroport del Prat prefereixo no parlar-ne perquè m’alteraria massa. Resulta que la única aliança que apostava per obrir més connexions internacionals des del Prat (Sky Team) s’ha quedat fora. I a sobre el PSC i ICV aplaudeixen la decisió. Quin país Déu meu, quin país!

Anuncis