El dimarts 24 va ser Santa Cristina i, com que la meva santa se’n diu, li vaig regalar un cap de setmana a Roma. El fet és que ella ni s’ho imaginava i es va endur una sorpresa monumental.

La primera pregunta que va fer (òbviament) va ser: “i què farem amb en Marc?”.

Obro nota al marge: pels que no ho saben en Marc és el nostre fill de deu mesos. Tanco nota al marge.

Serà la primera vegada que marxem sense en Marc i passarem dues nits fora de casa sense la criatura. Sort que tinc uns sogres joves i valents i la cunyada encara viu a casa seva. O sigui, que el nen estarà fins i tot millor cuidat que de costum.

Al tema. Marxem el divendres 3 d’agost al migdia i tornem el diumenge 5 a mitja tarda. En total, 48 hores per: 1. descansar de nen (sobretot la Cris); 2. descobrir Roma; 3. dormir més de 6 hores seguides.

Volem amb Vueling (l’anada només per 20€ per barba, la tornada més cara). Anem a un dels millors hotels de Roma, l’Ambascatiori, situat a la “mismísima” Via Venneto (que té nom de Restaurant on el Barça tanca fitxatges prèviament a celebrar-ho anant de putes). Buenu, que l’hotel resulta que és *****L, que vol diu que té cinc estrelles i la “L” és de “Luju”. Total, que l’hotel és que-t’hi-cagues.

Segur que us estareu preguntant que cobro una pasta gansa, però no, resulta que l’hotel me’l “pago” amb els meravellosos Punts Iberia, que són uns punts que et donen cada cop que viatges amb certa companyia aèria de-cuyo-nombre-no-quiero-acordarme (però que l’he escrit en aquesta mateixa frase).

En resum, que la broma només ens costa 440 € i viatjant en seients XL, que és una opció per la que Vueling et permet escollir seients més amples (primera fila i sortides d’emergència) pagant un sumplement de 14 €. Una idea brillant.

Ja us explicaré.

Anuncis